
Lugarer
Velg mellom mange ulike typer av lugarer, så kan du være sikker på å finne en lugar som passer ditt behov.
Les mer
Opplev en kulinarisk kveld med Philipson Wine, når vi igjen inviterer til vinmiddag. Denne gangen retter vi fokuset mot viner fra Rhône i Sør-Frankrike.
Våre kokker setter sammen en unik meny som er nøye tilpasset de utvalgte vinene, og representanter fra Philipson Wine vil veilede og inspirere deg med nyttig vinkunnskap gjennom middagen. Menyen ser du lengre ned.
Arrangementet inkluderer to kvelder om bord og 6,5 timer i Danmarks flotte hovedstad. Middagen holdes på hjemreisen fra København den 14. november.
Dette er et event med fokus på Rhône-regionen i Sør-Frankrike – med viner nøye valgt ut av vår partner Philipson Wine.
Den sørlige delen av Rhône-dalen starter ved Montélimar og strekker seg sørover. Her finner vi kjente vinområder som Côtes du Rhône Villages, Cairanne, Vacqueyras, Rasteau og Gigondas, samt det prestisjefylte Châteauneuf-du-Pape. Området er kjent for kraftige rød- og hvitviner, samt søte, forsterkede viner fra Rasteau og Muscat de Beaumes-de-Venise. Lenger sør ligger Ventoux, Luberon og Costières de Nîmes.
Vi kan love deg én ting: Dette blir très bien!
Gougerès
fylt med fransk ost
2024 Tavel Rosé Château d’Aqueria
Kyllingleverterrine
Serveres med balsamicosirup, ristede hasselnøtter og crostini
2020 Côtes-du-Rhône Beatus Ille Famille Isabel Ferrando (St.-Préfert)
Rødspette fylt med kamskjellfarse
Serveres med hvitvinssaus og Pommes de la Saxonne (med dill)
2021 Closerie de Vaudieu Châteauneuf-du-Pape Blanc
Timianstekt andebryst med kirsebærsaus
Serveres med potetterte, grønnkål og sopp
2021 Gigondas Château de Saint Cosme
2019 Côte-Rôtie Ampodium Domaine Rostaing
Comté-ost med plommerelish
Friske fikener, hjemmelaget frøbrød
2022 Condrieu Guigal
Om bord kan du nyte smakfulle måltider – fra buffé med et utvalg av nordiske favoritter, til sprøstekte pizzaer og spennende deleretter. Uansett hvilken restaurant du velger, er fokuset på lokale og sesongbaserte råvarer.
Husk at det er mye penger å spare på å bestille måltidene på forhånd. Da betaler du i norske kroner, og om bord er prisen i danske. I tillegg sikrer du deg bord i den restauranten du ønsker, og du kan nyte tiden om bord uten unødvendig planlegging om hvor du skal spise.
I København kan du nyte stemningen på hyggelige kaféer, utforske shopping i pulserende handlegater eller oppleve den magiske atmosfæren i Tivoli.
Eller hva med å ta turen til Amalienborg Slott for å oppleve det majestetiske vaktskiftet, som gir et glimt av kongelig historie.
Byen byr på noe for enhver smak, enten du søker kultur, gastronomiske høydepunkter eller bare vil ta inn den unike sjarmen i en av Europas mest hyggelige hovedsteder.